Kundvagn

Dieselkamin Wallas 40CC, grå

Dieselkamin Wallas 40CC, grå

Artikelnummer
2701
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
26 990 kr
st

Beskrivning

Dieselkaminen Wallas 40 är en pålitlig värmekälla som gör att du kan komma fram till en uppvärmd stuga. Mycket lämplig för medelstora/stora stugor.

 

• Producerar torr värme
• Fjärrstyrning - så du alltid kommer till en varm stuga
• Mycket låg strömförbrukning
• Säker att använda
• Låga driftskostnader

Glöm problem med tändstickor, tändvätska, fuktiga lakan och immiga fönster. Wallas kaminen håller fönstren klara och sängarna torra. Med en Wallas på plats i stugan är fukt inte ett problem längre. Installationen är enkel och den kan inte vara enklare eller säkrare att använda. Njut av fördelarna med att komma fram till en varm stuga! Wallas dieselkamin är en helautomatisk värmekamin som kan anslutas till skorstenen eller direkt genom ytterväggen. Kaminen är lätt att starta, antingen med strömbrytaren eller fjärrstyrningen. Med den steglösa effektstyrningen eller termostaten (inbyggd i fjärrstyrningen) blir det lätt att bibehålla önskad temperatur. Kaminen
brinner med ren blå låga, och tack vare den slutna förbränningskammaren, helt rök- och luktfritt. Det yttre höljet blir inte varmt och barnen kan säkert röra kaminens överdel. Wallas kaminen är ett mycket attraktivt uppvärmningsalternativ.
Den är enkel att installera, enkel att använda och säker för alla familjemedlemmar, från de yngsta till de äldsta. Wallas kaminen drivs på diesel eller fotogen, men behöver även driftsström på 12V, från t.ex. en solpanelsanläggning. Om stugan har 230V, behöver man en liten laddare och ett 12V-batteri.

 

Bränsle:

Disesl/fotogen

Bränsle:

Diesel / fotogen

Bränsleförbrukning:

0,16-0,4 ltr/timme, 3,8-9,6 ltr/dygn

Dimensioner:

730 x 480 x 310 mm

Driftsspänning:

12 volt eller batteripaket med 230 volt laddare

Effektreglering:

Steglöst med regleringsratt och automatiskt med rumsterostat

Mått

Höjd golv till centrum rökrör 255 mm (på sockel + 280 mm)

Rekommenderad värmeyta:

ca 60-90 m²

Startas:

Manuellt eller med fjärrstart

Strömförbrukning:

0,2-0,4 A = 4,8-9,6 Ah/dygn

Värmeeffekt:

1600-4000 Watt

Vikt:

25 kg

 

 

Produktinformation

Tillverkare
Okänd