Kundvagn

Gasolgrill Fryd

Gasolgrill Fryd

Artikelnummer
3501
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
11 990 kr
st

Beskrivning

Gasolgrill Fryd är Urnorsk på grillseriens otänkbara drottning med sina 6 brännare, sidobrännare och massiv grillplats. Här är inget sparat - grillkungen har fått en ny kvinna i sitt liv!

  • Mycket hög effekt, håller värmen extra länge
  • Levereras med Kokgrop
  • Sidobrännare
  • Praktiskt glasfönster i grilllocket
  • Producerad för norska förhållanden
  • 10 års garantiprogram

 

Antal brännare:

6 brännare och sidobrännare.

Effekt:

24 kW

Mått

170 x 55 x 116 cm

Typ av galler:

Gjutjärnsgaller med kokegrop

 

Fryd är en solid, kompromisslös gasolgrill för de som vill ha en stor grill av högsta kvalitet. Här är inget sparat – som grillkung har du fått en ny partner i ditt liv!

Med en omfattande grillyta kan du laga mat för både familjen, vännerna och grannarna och bjuda in till tidernas grillfest. Med totalt 6 högeffektiva brännare blir Fryd snabbt varm och bibehåller värmen extra länge, så att du får ett perfekt grillresultat varje gång. Sidobrännaren är perfekt för att hålla såser och liknande varmt. Sidobordet ger en bekväm arbetsplats för både matberedning och kan användas som avlastningsyta.

Fryd levereras med Kokgrop. Kokgrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn vilket gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt kan byta ut mot andra produkter, till exempel gjutjärnspanna, grillplatta eller stekpanna. Med hjälp av Kokgropen sätter bara fantasin gränsen för vad som kan tillagas på grillen och gör att Fryd kan användas, inte bara som grill, men också som utomhuskök.

Fryd är speciellt skapad för optimal användning året runt i vilket väder Norden har att erbjuda. Den är lika lämplig i sommarvärmen vid havet, som är i frysande temperaturer i snöiga trädgårdar.

Produktinformation

Tillverkare
Okänd