Kundvagn

Elverk Dometic TEC-40 Diesel

Elverk Dometic TEC-40 Diesel

Artikelnummer
2536
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
110 590 kr
st

Beskrivning

Med ett enkelt klick på fjärrkontrollen kan du använda en mikrovågsugn, dammsugare, tvättmaskin eller vattenpump. Displayen talar om när det är dags för påfyllning av bränsle, tid för service och elektriska data.
Modern elektronik garanterar perfekt sinusvåg (nödvändigt för att driva till exempel en dator eller TV). För högre effektkan flera aggregat parallellkopplas. När stugan används i stor utsträckning på vintern och du behöver extra laddning, eller om du vill använda sådan utrustning såsom tvättmaskin, diskmaskin, dammsugare eller elektriska verktyg är aggregatet en praktisk och nödvändig investering.

Med en autonom paketlösning från oss får du det bästa från flera världar. Våra förhandsprogrammerade system gör att du nyttjar batteridrift när detta är mest lämpligt, faktiskt helt gratis energi från solen. Det andra system inte tillvaratar, får du här. När strömuttaget blir högt, till exempel från en diskmaskin, tvättmaskin eller andra apparater startar aggregatet automatiskt och du slipper att först tära på batterierna innan elverket startar. På så sätt får du maximal nytta av alla komponenter och livslängden ökar i linje med rimlig användning och exploatering.

Alla system kan anpassas till den enskilde. Vi erbjuder stora och små system. Elverket kan leverera den ström som behövs och har fördelen att det är du som bestämmer när elproduktionen kommer att ske. Du är inte beroende av sol eller vind. Observera även att verktyg såsom elektriska borrmaskiner och sågar har en hög startström och kräver 3-5 gånger den nominella effekten för att starta. Detta måste beaktas när man väljer elverk. Dometic kraftgeneratorer ger dig all den kraft du behöver för att uppnå samma komfort som du kan njuta hemma. Dessa enheter kan motstå en startström på 2,5 gånger den kontinuerliga strömmen.

 

Bränsle:

Diesel

Bränsleförbruk liter/timmen:

1,4

Kontinuerlig effekt:

3500 W

Ljudnivå (dB-A 7m)

64

Mått HxBxD mm

457 x 765 x 467

Maximal effekt:

3900 W

Motor:

Hatz (1 B 30V)

Uttag för laddning av 12 volt batteri

10 A

Vikt:

96,5 kg

 

 

Produktinformation

Tillverkare
Okänd