Kundvagn

Gasolgrill Disa

Gasolgrill Disa

Artikelnummer
3503
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
10 490 kr
st

Beskrivning

Disa är en exklusiv gasgrill med 4 brännare och sidbrännare som är producerad för svenska förhållanden. Familje-grillen Disa, med sin stora grillplats, är lika lämplig för daglig grillning samt som en festgrill.

  • Mycket hög effekt, håller värmen extra länge
  • Levereras med Kokgrop
  • Sidobrännare
  • Praktiskt glasfönster i grilllocket
  • Producerad för nordiska förhållanden
  • 10 års garantiprogram

 

Antal brännare:

4 brännare och sidobrännare.

Effekt:

17 kW

Mått

154 x 55 x 116 cm

Typ av galler:

Gjutjärnsgaller med kokgrop.

 

Disa är grillen för de som älskar att grilla mycket! Familjegrillen Disa, med sin stora grillyta, är lika lämplig för daglig grillning som festgrillning. För familjen på 4-5 personer har Disa allt man kan önska av en grill. Disa har 4 högeffektiva brännare som ger en bra och varm grill, och dessutom levereras grillen med sidbrännare, så att du kan hålla såsen varm. Det vänstra sidobordet kan användas som en bekväm arbetsyta.

Disa levereras med Kokgrop. Kokgrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn vilket gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt kan byta ut mot andra produkter, ex vis gjutjärnspanna, grillplatta eller stekpanna.

Grillocket har ett praktiskt glasfönster så att du enkelt kan följa och säkerställa ett perfekt grillresultat utan att behöva öppna locket och släppa ut värme varje gång du vill ta en titt.

Produktinformation

Tillverkare
Okänd