Kundvagn

Krispaket Family

Krispaket Family

Artikelnummer
3634
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
13 490 kr
st

Beskrivning

Paketets innehåll:
BELYSNING
Lykta solcellsdriven LED med USB
Lyktan laddas med inbyggd solcell men kan också laddas med 230V, 12V-adapter eller manuellt med vev. Lyktan har USB-utgång för laddning av t.ex. mobiltelefon och ett fack för uppladdning av upp till 3 st AAAbatterier.
• Brinntid: ca 8 timmar • Laddtid ca 8 timmar. 

ENERGI
Lithium Power Pack
Lithium Power Pack är en kraftig multifunktionell strömförsörjning på 8,6 Ah. Power Pack har uttag för vanlig 230V, 12V och USB 5V. 
Vikbar Solpanel Brett 30W ingår för att ladda upp med solenergi. 

VÄRME
Fotogenkamin Corona RX2485
Effektiv fotogenkamin på 2,4kW (maxeffekt) ger en snabb uppvärmning med mycket god värmestrålning. Vilket också gör den effektiv även vid uppvärmning utomhus. 
Värmefilt x 2

MATLAGNING + UPPVÄRMNING/KOKNING
Gasolkök Parker 2-lågig
Portabel och lätt att flytta. 2 kraftiga lågor för matlagning och uppvärmning av vatten. Även kokning av ev förorenat vatten. 
(gasoltub och slang ingår ej).

TOALETT
Portabel toalett Dometic
Denna praktiska och bärbara toalett är hygienisk, fräsch och utan obehaglig lukt och kan placeras var du vill. Toaletten är utrustad med en separat färskvattentank, vilket innebär att du kan spola med rent vatten efter användning. 

VATTENFÖRVARING
Vattendunk 10 liter med pip
Hopfällbar.

KOMMUNIKATION
Överlevnadsradio
FM- och AM-radio i kraftigt utförande. Inbyggt LED-ljus (fast sken, blink, dimmat och SOS morsekod), nödsignalton, uppladdningsbart batteri (dynamo, solcell, USB-laddkabel), laddning av telefoner via USB-anslutning, klocka, automatavstängning efter 90 min.

ÖVRIGT
Tändstickor
Första Förband

 

Produktinformation

Tillverkare
Okänd